تحقیق هیدروت های کربن و ساکاروز در تغذیه انسان

...دانلود...

دسته بندی: ورد

نوع فایل: doc (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه: 81 صفحه

قسمتی از متن. doc:

1-2- هیدراتهای کربن و ساکاروز در تغذیه انسان

انسانهایی که با کارهای سنگین درگیر نیستند. روزانه به مواد غذایی اساسی و ضروری ذیل نیاز دارند: 10 گرم پروتئین، 90 گرم چربی و 500 گرم هیدراتهای کربن، بنابراین، هیدراتهای کربن، قسمت اعظم (بیش از 70%) غذای انسان را تشکیل می دهند.

ارزش حرارتی یک گرم پروتئین 8/4 کیلو کالری (احتراق ناقص در بدن تا تشکل اوره) و ارزش حرارتی یک گرم چربی 3/9 کیلو کالری و بالاخره ارزش حرارتی یک گرم هیدرات کربن 4 کیلو کالری می باشد.

بدین توتیب، ارزش حرارتی هیدراتهای کربن از پروتئین تر و ضمناً از چربیها، بسیار کمتر است.

با این وصف، کالری ناشی از هیدراتهای کربن، بیش از 60% کل کالری روزانه مورد نیاز است را تشکیل می دهد (پروتئین: 480 کیلو کالری چربی: 837 کیلو کالری، هیدراتهای کربن: 200 کیلو کالری، کل: 3317 کیلوکالری).

بنابراین هیدراتهای کربن منبع اصلی انرژی بدن انسان است. نشاسته. کربوهیدرات اصلی جیره غذایی انسان (در غلات، سیب

...دانلود...
لینک کمکی